Home Woningen 360° tour Faciliteiten Investeren Omgeving De Plek Bouw Contact

Heropening informatiecentrum 

U bent iedere vrijdag van harte welkom voor een bezoek aan het informatiecentrum en de modelwoning op de projectlocatie! Om u tijdens uw bezoek te verzekeren van voldoende ruimte en u alle gelegenheid te geven om uw persoonlijke wensen en voorkeuren door te spreken, verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken.

Bent u niet in de gelegenheid om op vrijdag een bezoek te brengen? Wij kijken graag met u mee naar een alternatief moment om u te kunnen ontvangen. U kunt ons hiervoor 7 dagen per week bereiken op
0113 – 40 56 12 of via info@veersekreek.nl.

Team VeerseKreek

Vraag de brochure aan of maak een afspraak

Vanuit richting Rotterdam

volgt je de A29 richting Zierikzee. Bij de stoplichten van Zierikzee volg je de N256 over de Zeelandbrug richting Goes. Neem de eerste afslag na de sluis richting Wolphaartsdijk. Volg de Langeweg en ga de eerste weg rechtsaf Kwistenburg op. Volg de bocht mee naar links de Aardebolleweg. Deze volg je tot aan de Veerweg. Sla rechtsaf richting VeerseKreek, Wophaartsdijkseveer 1, 4471 NC Wolphaartsdijk.

Vanuit richting Breda

volgt je de A58 richting Vlissingen. Bij Goes neem je de afslag richting Zierikzee. Volg de N256 en neem de afslag Wolphaartsdijk. Volg de Langeweg en ga de eerste weg rechtsaf Kwistenburg op. Volg de bocht mee naar links de Aardebolleweg. Deze volg je tot aan de Veerweg. Sla rechtsaf richting VeerseKreek, Wolphaartsdijkseveer 1, 4471 NC Wolphaartsdijk.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111